2011. aug. 13.

mert néha inni is kell...

van egy elég kevéssé ismert svéd közmondás (bár akadnak olyan elvetemültek, akik egyenesen a vikingeknek tulajdonítják az eredeti mondatot), miszerint még mindig inkább az út porozzon, mint hogy a gigánk. nos, ez a megállapítás egy sziget volumenű fesztivál esetében hatványozottan igaz. egyfelől, mert öt nap után óhatatlanul is mindenfelé száll a por (annyi eső nem esett, hogy dagonya legyen, a gyep, az a szép ződ gyep meg ugye nincs, és nem is igen lesz), inni pedig muszáj, anélkül viszonylag gyorsan feldobnánk a flip-flopot.

szóval körbenéztem, mi a felhozatal ital fronton a k-híd (és minden, ami mögötte van <by frei tamás>) túloldalán. a sörről már értekeztem korábban, így ezt most önkényesen hanyagolom is - na jó, azért egy mondat: a pultokban egyféle kapható, a főszponzoré (van, aki ezt barátinak gondolja? vagy egy kicsit tervgazdálkodásra emlékeztető megoldásnak? értem én, hogy az üzlet, az üzlet, de akkor is...)

a pálinka (amiről egyébként hosszabban is írtam, ezt itt megtaláljátok) és bor (fröccs) felhozatal viszont szerencsére ennél jóval színesebb, ebből válogattam - itt képekben, a helyszínen pedig, hát ööö... nagyon összetett szempontok alapján (nevesül: ár, szomjassági faktor, szimpátia)

a nobilis standja - retro, menő és mivel egy könyves stand
mellett van, így talán mégsem nézik egyből
alkoholistának az embert, ha iszik ÉS olvas
klassz üvegek, rajtuk pedig a felirat:
"2010-ből, amikor özönvíz jött, focit néztünk és végül
mégis forró volt a nyár!" - lájk
kérem alássan ez egy pálinka koktél,
becsületes neve: fesztszilva - nem rossz
mert fröccs bár is van a szigeten, az árak nem
elrugaszkodottak, a bor viszont igen, jól látjátok,
azokból a dobozokból jön...

picanter, fröccs sztenderd: jó árasították a fröccsöt, sőt
happy hourben még a kaja mellé is jár - best buy gyanús

és akkor a zene - kicsit elrugaszkodva a talajtól és a portól,
viszont jólesően kalimpálva a delírium hullámain:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése